Behandlinger

Behandlings forløb:

Jeg kombiner hypnose, NLP, psykoterapi og mindfulness og bruger de redskaber jeg mener er bedst for det enkelte menneske i den givende situation.

Vi starter med en for-samtale, der er baseret på NLP principper og psykoterapu. Efter samtalen, sætter du dig godt til rette i min behagelige lænestol og hypnose begynder.

Hos mig har behandlingen det formål, at vi sammen finder den rigtige løsning for dig, så du kan nå dit ønskede mål. Jeg kan ikke tvinge dig imod dine værdier og normer, da det er dig, der har den fulde kontrol, bevidst og ubevidst.

Det er vigtigt for mig, som terapeut, at jeg har denne forståelse, at alle mennesker har hver sin model af verden og at have respekt for hver enkelt person. På den måde vil jeg møde dig med større forståelse og åbenhed, samt større mulighed for forandring for dig.

Behandlingsoversigt

Angst – giv slip og få frihed

Depression – finde lykke og glæde

Eksamensangst – få ro og overblik

Selvtillid – få troen på dig selv

Selvværd – elsk dig selv fuldt ud

Stress – indre ro og klarhed

Tvangstanker – få sunde mønstre

Vægttab – slank dig til dit sande jeg

Sukkertrang – Få kontrollen tilbage
 

Dette er blot nogle af de problematikker, jeg arbejder med.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig eller har du behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail. Jeg går ind for ærlighed og respekt for hver enkelt person og hvis emnet rækker over mine kompetencer, henvender jeg til en anden former for terapi eller behandling.