Angst

Hypnosebehandling af angst i Aalborg

Er du ramt af angst? Styrer angsten dit liv, og tager den beslutninger for dig? Det behøver den ikke. Hypnose kan være din vej tilbage til kontrollen og den frie vilje.

Jeg behandler alle former for angst med hypnose.

Behandling af angst med hypnose, indebærer en analyse af årsag via. en samtale med mig. Sammen finder vi ud af hvad skabte angsten og hvilken ressourcer der mangler for at give slip på angsten. En del af behandlingen som jeg erfarer nødvendigt og vigtigt for processen er, at styrke din selvtillid/selvværd og give dig ressourcer til at kunne klare de situationer, der før var svære. Jeg vil skræddersy den bedste behandlingsform til hver enkelt persons behov og ønsker ud fra hypnose og NLP behandlingsmetoder.

Certificeret og eksamineret Hypnose Psykoterapeut

Generaliseret angst:
Er kendetegnende ved en mere vedvarende angstfølelse, som ikke er tilknyttet til særlige situationer. Den optræder heller ikke i anfald.
Angstsymptomerne kan være bekymringer eller ængstelighed over de daglige problemer eller begivenheder. Symptomer optræder ofte i livskriser såsom ved tab af ægtefælle, nærtstående person, tab af arbejde eller status.
Ud over angsten kan man være fyldt med bekymringer, nedtrykthed, magtesløshed og trist til mode

Jeg anbefaler 3-6 behandlinger af generaliseret angst.

Panikangst
Det er, hvor angsten kommer som et lyn fra en klar himmel uden nogen tilsyneladende kendt grund. Den udvikler sig hurtigt i stigende grad, man bliver grebet af panik, altså panikangst.

Jeg anbefaler 3-5 behandlinger af panikangst

Fobi
Fobi er en angsttilstand hvor man bliver angst for situationer, ting eller dyr som ikke i sig selv fremkalder en reel fare. Ca. 14 % af befolkningen oplever at have en eller flere former for fobi.

Eksempler på få forskellige typer fobi.
Angst/frygt for at Flyve – Aerofobi
Angst/frygt for Katte – Ailurofobi
Angst/frygt for Edderkommer – Arachnofobi
Angst/frygt for Blod – Hernatofobi
Angst/frygt for Tandlæger – Odontofobi
Angst/frygt for Opkast – Emetofobi

Jeg anbefaler 1-2 behandlinger af en fobi.

Dit liv. din vej, din udvikling

Dit liv. din vej, din udvikling

I helt almindelighed er der den positive og den negative angst:

Overordnet kan man dele angst op, om den er positiv eller negativ for os. Reder den vores liv eller styrer den vores liv? Alle mennesker har evnen til at få angst, da den er en del af vores overlevelsesinstinkt. Fx hvis en bil kommer kørende hen imod os, er det angsten der får os til at reagere ved at springe til siden og ikke blive kørt over. Det er en positiv form for angst.Den negative form for angst, er den hvor angsten går ind og forhindrer os i at gøre ting i vores liv, som vi ønsker at gøre. Fx En kvinde har et brændende ønske om at blive sangerinde, men hun er angst for at blive set. Hun får angst ved at stille sig op på en scene og synge foran en masse mennesker. På den måde er angsten negativ, fordi den forhindrer kvinden i at gøre det, hun ønsker at gøre.

  Se en oversigt over alle behandlinger her