Angst

Hypnosebehandling af angst i Aalborg

Er du ramt af angst? Styrer angsten dit liv, og tager den beslutninger for dig? Det behøver den ikke. Hypnose Psykoterapi kan være din vej tilbage til kontrollen og den frie vilje.

Jeg behandler alle former for angst med hypnose.

Behandling af angst med hypnose psykoterapi indebærer bl.a. at vi tager en samtale om hvordan angsten er for dig. Sammen leder vi os ind til kernen af årsagen, så meget det er muligt, før vi begynder hypnosebehandlingen. Vi behøver ikke at kender årsagen før vi går igang med behandlingen for at forløse din angst. Det er heller ikke altid vi finder årsagen,  men angsten kan stadigvæk forløse sig.  Du behøver ikke at pine dig igennem hver eneste smerte der er forbundet til din angst, end som så mange andre terapiformer kræver.

Jeg er en naturlig healer og derfor vil du helt automatisk få healing i dine behandlinger. Både i samtalen og under hypnosen. Ønsker du ikke det skal du frabede dig det ved booking eller når du kommer til sessionen.

Jeg skræddersyer altid den bedste behandlingsform til den enkelte person.

Dit liv, din vej, din udvikling.

Generaliseret angst:
Er kendetegnende ved en mere vedvarende angstfølelse, som ikke er tilknyttet til særlige situationer. Den optræder heller ikke i anfald.
Angstsymptomerne kan være bekymringer eller ængstelighed over de daglige problemer eller begivenheder. Symptomer optræder ofte i livskriser såsom ved tab af ægtefælle, nærtstående person, tab af arbejde eller status.
Ud over angsten kan man være fyldt med bekymringer, nedtrykthed, magtesløshed og trist til mode

Jeg anbefaler 3-6 behandlinger af generaliseret angst.

Som noget nyt har jeg skabt en behandlingsform hvor jeg mikser Hypnose Psykoterapi, Healing og Kropsterapi. Jeg har oplevet rigtig gode resultater når jeg arbejder med generaliseretangst. Der vil jeg anbefale at du vælger en mikset behandling på min bookingside, så når du kommer på dagen kan vi tage stilling til hvad der er bedst for dig. Du kan også læse mere på Intuitiv Power.

Panikangst
Det er, hvor angsten kommer som et lyn fra en klar himmel uden nogen tilsyneladende kendt grund. Den udvikler sig hurtigt i stigende grad, man bliver grebet af panik, altså panikangst.

Jeg anbefaler 3-5 behandlinger af panikangst

Fobi
Fobi er en angsttilstand hvor man bliver angst for situationer, ting eller dyr som ikke i sig selv fremkalder en reel fare. Ca. 14 % af befolkningen oplever at have en eller flere former for fobi.

Eksempler på få forskellige typer fobi.
Angst/frygt for at Flyve – Aerofobi
Angst/frygt for Katte – Ailurofobi
Angst/frygt for Edderkommer – Arachnofobi
Angst/frygt for Blod – Hernatofobi
Angst/frygt for Tandlæger – Odontofobi
Angst/frygt for Opkast – Emetofobi

Jeg anbefaler 1-2 behandlinger af en fobi.

I helt almindelighed er der den positive og den negative angst:

Overordnet kan man dele angst op, om den er positiv eller negativ for os. Reder den vores liv eller styrer den vores liv? Alle mennesker har evnen til at få angst, da den er en del af vores overlevelsesinstinkt. Fx hvis en bil kommer kørende hen imod os, er det angsten der får os til at reagere ved at springe til siden og ikke blive kørt over. Det er en positiv form for angst.Den negative form for angst, er den hvor angsten går ind og forhindrer os i at gøre ting i vores liv, som vi ønsker at gøre. Fx En kvinde har et brændende ønske om at blive sangerinde, men hun er angst for at blive set. Hun får angst ved at stille sig op på en scene og synge foran en masse mennesker. På den måde er angsten negativ, fordi den forhindrer kvinden i at gøre det, hun ønsker at gøre.

  Se en oversigt over alle behandlinger her