Jalousi

Hypnosebehandling af jalousi i Aalborg.

Lider du af jalousi i større eller mindre grad? Raser der en stille storm i dit sind og bider du smerten i dig, eller raser det så meget, at du mister kontrollen over din opførsel, at det går ud over andre?

Hypnose er et rigtig godt redskab til at give slip i jalousien. Sætte sig selv fri med kærlighed og få kontrol tilbage. Hypnose en god løsning for dig der er jaloux.

Behandlingsforløb.
Jalousi behandles på den måde, at vi taler sammen om følgende:
-hvornår rammer det
-hvor længe har du haft følelsen
-første oplevelse du husker
-hvordan du ønsker at leve dit liv uden jalousi
Når alt dette er talt igennem starter vi på hypnosen. Her vil jeg skræddersy hypnosen efter dine ønsker, oplevelser og efter hvordan du arbejder med hypnose.
For de fleste er jalousi særdeles nem at fjerne, men vi er jo alle unikke og arbejder forskelligt i hypnose. Den mest almindelige følelse mine klienter har efter behandlingsforløbet er følelse af frihed og ny fundet kærlighed.

Jeg anbefale 1-2 behandlinger.

Sæt dig fri at dit hjertes fængsel og elske ubetinget igen.

 

Lidt om jalousi og hvor den kan komme fra.

Jalousi kommer fra en følelse af mindreværd. Det kan være i forhold til sin partner eller en generel følelse, man går rundt med. Vi kan godt have en følelse af mindreværd men ikke være ramt af jalousi. Vi kan også gå rundt med en stærk følelse og tro på, vi er værdifulde men blive ramt af jalousi alligevel. Jalousi hænger sammen med mindreværd, men er lidt det man kan kalde ”sin egen herre”. Vi reagerer alle forskelligt men generelt set skaber jalousi frygt, vrede, usikkerhed, sorg mm. Jalousi kan ødelægge selv den største kærlighed. Det er derfor vigtig at give slip i jalousi symptomerne.
Jalousien overtager ofte over vores rationelle tankegang, når vi rammes, og vi kan blive drevet hen i en opførsel, vi normalt aldrig ville tillade os. Det er vigtig at forstå, at den måde man opfører sig på, når jalousien raser, er ikke dit rigtige jeg. Man er styret af en frygt, der er så stor, at den kan tage over, og man kan få en urationel opførsel.
Vores følelser er ikke altid rationelle når jalousien tager over, og derfor kan opførslen også blive ulogisk til tider. Det er ofte i disse situationer vi sårer de mennesker, vi holder af og risikerer at skade relationerne.
Jalousi kan vise sig i mange former, men hvis vi ikke får taget hånd om det, udvikler det sig i de fleste tilfælde og kan være meget ødelæggende for de mennesker man holder af, ikke mindst sig selv.
Hvor kan jalousien kan stamme fra?
Mine erfaringer som hypnoseterapeut viser, at ofte stammer følelsen fra et tidspunkt i sit liv, hvor man følte sig overset og mindre vigtig/værd.
For nogle stammer det helt tilbage fra vores første dage/uger i vores liv, måske helt tilbage til fødslen hvor mor og barn bliver adskilt for første gang. Som lille baby i mors mave tror vi, at vi er én og samme person. Det kan sætte sig som et kæmpe chok, når det går op for os, at vi ikke er en del af vores mor, som er vores tryghed og kærlighed. Vi kan tror, at vi mister trygheden/kærligheden i et kort sekund og på den måde kan grundstenen til jalousien blive skabt.
Andre kan få jalousien fra det første svigt fra sin kæreste og er derfor nemmere at forholde sig til, men følelsen kan stadigvæk være meget invaderende.
Situationer som skaber jalousi behøver nødvendigvis ikke at være store og traumatiske. Jalousien kan vokse med tiden eller starte stærkt på første oplevelse. Se en oversigt over alle behandlinger her