Præstations / Eksamens-angst

Hypnosebehandling af præstations / eksamens-angst i Aalborg.

Er du ramt af angst når du skal til eksamen, eller når du står foran en forsamling og skal holde et oplæg eller en tale? Mister du koncentrationen og alt det du skal sige er væk? Kroppen ryster og svær at kontrollere? Så kan hypnosen nemt fjerne disse angsttegn og hjælpe dig til klare tanker, rolig krop og en god selvværdsfremmende oplevelse af at du sagtens kan.

Behandling:
Hovedparten af dem der kommer i hypnosebehandling for eksamens-angst kræver kun 1 behandling og stærkt klar til eksamen. 
Det foregår på denne måde, hvor man starter behandlingen med en samtale om angsten, hvad sker der i kroppen, hvilke tanker har du, hvornår starter angsten m.m. Derefter taler man om et ønsket mål. Hvordan ønsker du at være, når du skal præstere, hvad tanker ønsker du at ha’ m.m.
Det vi sammen er kommet frem til i samtalen bruges i hypnosen. Hypnosen bliver sammensat så den passer bedst til dig og hvad der lige præcis er bedst for dig. Når der er kommet en forløsning af problemet, vil målsætningen blive forstærket i hypnosen. Derefter vil du komme ud af trancen igen og være klar til din eksamen. Behandlingen er nu slut.

Hypnose Psykoterapeut Kathrine

Mine erfaringer:
Jeg har arbejde med eksamens-angst lige siden jeg startede min klinik i februar 2012 og har haft mange klienter igennem på de år. Det er en af de behandlingsformer jeg er allerbedst til og arbejder mest med. Ifølge min egen personlige statistik, vil 9 ud af 10 med eksamensangst kun há behov for 1 behandling, hvor den sidste person vil ha behov for 2-3 behandlinger.

 

Uddybende forklaring.
Eksamens-angst er en mere specifik betegnelse af præstations-angst. Præstrations-angst læner sig op af social-angst, da den omhandler en handling der er påvirket af sociale hændelser.  Et eksempel: ”frygter at dumpe sin skriftlige eksamen og derved andre vil tænke man er dum” Præstation- angsten kommer af social-angst.
Social-angst kan vise sig på mange former og måder, men i grunden handler det om angst for social udstødelse, som kommer fra vores ur-hjerne (reptilhjernen), fra dengang vi levede i stammer. Hvis man blev udstødt af sin flok ville det få fatale følger, ofte med døden til følge.
Selvom vi ikke lever i denne form for virkelighed længere, så kan vores ur-hjerne stadigvæk ha en stor indvirkning på vores adfærd og styre os. Derfor skal det behandles, så man kan sætte sig fri af denne gamle mekanisme og få vores logiske venstre hjernehalvdel til at fungere i disse situationer. Se en oversigt over alle behandlinger her.