Selvværd/Selvtillid

Hypnosebehandling med healing af lavt selvværd og selvtillid i Aalborg

Har du lavt selvværd og selvtillid? Føler du dig mindre vigtig end andre? Synes du ikke, du er så god, som du burde være? Har du meget nemmere ved at tilgive andre for deres fejltrin og være en støttende ven, end at tilgive og støtte dig selv?

Vil det ikke være befriende at kunne være sin egen bedste ven og elske sig selv?
Begynde at sige Ja til de ting, du ønsker i dit liv, og Nej til det, som ikke er rigtig for dig. Há kærlighed til dig selv som vil smitte af, og så andre  også vil kunne se hvor smukt et menneske du er. Med hypnose kan troen på dig selv vokse, og det vil skabe muligheder for dig, som du måske kun går og drømmer om i dag.

Behandling af lavt selvværd og selvtillid med hypnose og healing, indebærer en analyse af årsag via. en samtale med mig. Sammen finder vi ind til kerne og ser på hvilke ressourcer du har og hvilke ressourcer du skal ha styrket, for at nå dit ønsket mål. Jeg vil skræddersy behandling til dig ud for din situation, behov og ønsker ud fra hypnose og NLP behandlingsmetoder.

Jeg anbefale 3-5 behandlinger for at få det bedste resultat.

Hypnose er et rigtig godt værktøj til at hjælpe sig selv til at blive sin egen bedste allierede. Behandlingen kan hjælpe dig til at give slip i de negative tanker omkring dig selv, og bytte det ud med selv-kærlighed. Når selv-kærligheden er der, er der ingen grænser for, hvad du så kan og vil udrette.
Citat ”du kan, hvad du vil” er så meget rigtig. Spørgsmålet er bare om du vil? På den måde at når du arbejder med dit selvværd og selvtillid i hypnosen, vil det hjælpe dig til nemmere at kunne se, hvad du vil og ikke vil. Stoppe med at bruge tid på ting du burde, og i stedet bruge energi på det, du vil. Simpelthen finde frem til det unikke menneske der gemmer sig inde i dig, som du måske ikke har fået øje på endnu. Har den person ikke også fortjent at komme frem? Det synes jeg, man skylder både sig selv og sine omgivelser.

Forskellen på selvværd og selvtillid:
Selvværd er den person du er og den grundfølelse, du har inde i dig selv. Det er en følelse og en viden om, at du ved, at du har lige så meget ret til at være her som alle andre. Du behøver ikke gøre noget eller udrette noget, bare det, at du er her, er nok. Vi er alle født med den største selvkærlighed, og der ved vi, at vi er elsket bare ved at være til stede. Vi behøver ikke at gøre noget for at opnå den kærlighed. Bare se på en lille baby, den baby ved at han/hun er elsket og har ret til den ubetingede kærlighed.
Selvtillid er din adfærd og ikke den person du er, men hvad kan du, og hvad kan du ikke? Du er måske god til at læse og skrive, men matematik er mindre nemt for dig. Så din selvtillid er høj, når du skal læse og skrive, men så snart du skal lave et regnestykke, begynder du at blive usikker.

Selvværd og selvtillid er vigtig hver for sig, men de skal helst understøtte hinanden på den måde, at selvom man ikke er så god til matematik, så ved man stadigvæk, man er et værdifuldt menneske. Desværre sætter vi ofte vores værdi under, hvad vi kan og hvad vi ikke kan. Vores opfattelse er ofte, at en kendt fodboldspiller er meget mere værdifuld end en almindelig kassedame i Netto. Hvorfor?
Fordi vi roser på selvtilliden/adfærden, men skælder ud på selvværden/personligheden. Det resulterer i, at mange af os kan gå rundt og vid, at vi er rigtig dygtige, men vi føler os ikke særlig værdifulde eller vigtige. Vi søger vores indre kærlighed og accept udefra, med hvad vi kan og ikke kan, i stedet for at vide at man er et helt menneske bare ved at være til stede. Vi er en unik person hver især og vi kan hvad vi vil.

Se en oversigt over alle behandlinger her