Sukkerafhængighed

Hypnosebehandling af sukkerafhængighed i Aalborg

Bliver du ramt af en ustyrlig sukkertrang midt på eftermiddagen, eller er det på alle døgnets tidspunkter du tænker på sødt og usundt?

Ved hjælp med hypnose kan 8 ud af 10 personer slippe af med deres sukkertrang ved bare 1 behandling.
Du kan tabe dig i vægt op til 10 kg alt efter, hvor afhængig du er.
Trangen vil forsvinde, og du vil helt miste lysten til de usunde vaner og rent naturligt vælge de sunde madværdier.
De fleste oplever en frigørelse af et indre fangeskab og får kontrollen tilbage, det giver dem overskud og glæden tilbage.

Behandlingsforløbet vil foregå på den måde,  at sessionen starter med en samtale omkring din sukkerafhængighed, hvad kan det skyldes, og hvad er dit ønskede mål ved behandlingen. VI mennesker spiser altid på vores følelser om vi er bevist om det eller ej. Derfor skal vi snakke om hvilke følelser du forbinder til din sukkertrang. Det er mest normalt at spise sukker, når man mangler tilfredshed på eller anden måde i sit liv. På den måde kan nogle trøstespise, eller spise fordi de keder siger, føler sig ensom eller noget helt andet. Ikke altid vi finder den grundlæggende følelse til sukkertrangen før hypnosen. Det er okay, men efter samtalen starter hypnosen, hvor du bliver sat i en afslappet tilstand, og hvor vi sammen arbejder hen imod en frigørelse af din afhængighed.

Sukkerafhængighed kan være meget invaderende i sit liv, og man har mistet kontrollen over sine spisevaner. Det er gået hen og blevet en vane, som skyldes op- og nedture i energi, manglede overskud og vægtforøgelse.

 Se en oversigt over alle behandlinger her