Hypnose med Psykoterapi i Aalborg

Er du ude af balance og føler, at livet ikke er så nemt, som du ønsker?

Så er hypnose psykoterapi med healing et effektivt redskab, der kan hjælpe dig med at vende negative tanker, følelser og handlinger på hovedet.

Det er en hurtigere og mere dybdegående terapi end andre former for psykoterapi.

Du har mulighed for at få en dybere forståelse for dig selv og dine handlinger, som gør, at det er nemmere at give slip og komme videre i dit liv.
Mit navn er Kathrine Nette Pedersen, 38 år og har arbejde med hypnose i 11 år. Jeg er eksamineret og registeret hypnose psykoterapeut som er en beskyttet titel, samt den allerførste med denne titel og speciale, i hele Nordjylland.

Når jeg behandler bruger jeg alle mine redskaber, så som: hypnose, healing, NLP, kognitiv terapi, mindfulness og mine erfaringer. Jeg bruger altid med min intuition og indføling for at følger den enkelte klient igennem deres proces. Jeg oplever at klienterne forløser hurtigere deres problemer når jeg arbejder på denne måde.

Jeg oplever meget positive resultat

Kathrine Nette

Jeg har valgt at specialisere mig og har rigtig god erfaring med:

Jeg har også gode erfaringer med andre problematikker, der ikke kræver psykoterapi, dem kan du finde på min forside.

Sådan foregår behandlingen:

Psykoterapien starter med en samtale, hvor vi taler om problematikken, men også om et ønsket mål for behandlingen. Her vil vi forsøge at finde ned til grundfølelserne, så vi kan komme ind til kernen, når vi arbejder med hypnosen.
Inden vi begynder på hypnosen, vil vi tale om hvad det er for noget, hvad du kan opleve i hypnose. Du vil altid få healing under din behandling, da jeg erfarer at det gør behandlingen meget mere effektiv. Ønskser du ikke det, kan altid frabede dig healing ved booking eller når du kommer til behandlingen.

Når vi har det vi skal bruge til hypnosen, lægger du dig godt til rette på min behandler briks og hypnosen begynder. Her vil jeg guide dig ned i en behagelig tilstand af afslappethed.

Jeg vil guide dig igennem en proces ved at stille dig spørgsmål som er tilpasset dig, som du skal forholde dig til, jeg bruger mine terapeutiske redskaber og intuition. På den måde vil vi sammen finde løsningen på din problematik. Når man bruger psykoterapi og hypnose på den måde, kan vi mennesker forandre 80 % af vores adfærd og ved nogle problematikker helt op til 98 % chance for forandring.

Når vi har arbejdet med problematikken, kommer du ud af hypnosen igen. Vi tager en snak om du har behov for flere behandlinger eller om du har nået målet. Jeg kommer med vejledning og rådgivning, baseret på behandlingsforløbklinikkenet, om hvad jeg mener, vil være bedst for dig, men det er dig, der har den endelige beslutning.

Fandt du ikke dit svar her eller ønsker du stille mig mere konkrete spørgsmål, så send en sms eller mail. Jeg har ikke telefontid men jeg svarer gerne på sms og mail i hverdagen.

61 71 15 19 eller kontakt@positivhypnose.dk

Jeg oplever meget positive resultater når jeg mikser hypnose og healing. Her forklarer jeg hvorfor: