Har du kærestesorger?
Sidder du fast i hjertesorg og har en følelse af afhængighed til din ekskæreste du ikke kan slippe, kan hypnose kombineret med healing være en mulighed for dig. Med hypnosen og healingen håndterer vi afhængigheden og hjælper sorgprocessen på vej. Vi skaber bedre selvværd og en stærkere dig. Vi skruer op for kærligheden og hjælper dig videre i dit liv.
Er du lige brudt med kæresten, kan jeg varmt anbefale en ren healing uden hypnose. Mine tidligere klienter med kærestesorger har oplevet mine healinger giver ro, overblik og de kan begynde at tænke klart imens livet bliver mere lyst igen i de meget tunge følelser.
Du finder priser og mine næste ledige tider via linket her:
Sorg kan behandles med hypnose og psykoterapi:
Jeg tager udgangspunkt i hvert enkelt menneskes sorg og hvor du er i din proces. Sidder du fast eller er der traumer forbundet, vil både hypnosen og healing blive brugt. Hypnosen vil også blive brugt til selvværdstyrkelse, da sorgen godt kan havde selvdestruktive tanker. Udover det er der fokus på terapi og coaching, som er en meget vigtig del for at bearbejde din sorg.
Hvor mange behandlinger?
Sorg er tung for alle, men meget individuel. Nogle kommer bare og får 1 behandling, hvor andre har behov for flere behandlinger. Hvor mange behandlinger er noget jeg i samarbejde med den enkelte tager stilling til.
Lidt om sorg og hvorfor det kan gøre så ondt:
Vi har alle prøvet at miste en vi holder af, og det gør frygtelig ondt. Men hvorfor? En af årsagerne til denne smerte er at menneskets hjerne stadigvæk fungerer, som da vi var hulemennesker og levede i flok. Dengang var vi afhængige af vores flok. Hvis vi blev udstødt af flokken, betød det død. Når vi så i dag står overfor et brud med et menneske, vi elsker, rammer det vores hulemands-hjerne og ubevidst rammes frygten for at blive udstødt og dø. Selvfølgelig dør vi ikke, men det er de følelser der kommer i spil. Så det er ikke blot dit hjerte, der føles knust, men også et instinkt i dig, der mærker frygten for at dø, der bliver vækket til live.
Sorg tager tid, den bedste måde at håndtere den på er at være i den, acceptere den og på den måde forløses sorgen med tiden. At have nogen at snakke med er vigtig i denne proces. Vi har 6 faser i en sorg, vi skal igennem. I nogle af faserne er man stærk og arbejder sig igennem alene og er fremadrettet, hvor man i andre faser kan have følelsen af at sidde fast og føle sig håbløs. Det er i de faser, hvor terapien kan træde til, og det er godt at få støtte. Her er det godt at have redskaber til at håndtere sine følelser, for det værste man kan gøre med en sorg, er at ignorere den. En sorg forsvinder ikke ved at glemme den, den vil altid være der og være klar, så snart du kigger på den igen. En sorg forløses ved at håndtere den og arbejde hen imod frigørelse.
Når vi forsøger at ignorere sorgen, ignorerer vi en side af os selv. At lukke øjnene for sorgen kan derfor have konsekvenser for vores liv. Angst er en af de alvorlige konsekvenser, men også en konstant tristhed kan lede til en depression senere i livet. Derfor er det vigtigt, at vi tager os af vores sorg, selvom det gør ondt. Alle der kommer igennem en sorg på en sund måde vil opleve, at de finder en større kærlighed til sig selv og får et bedre liv.
De 6 faser
1. Uvidenheden. Før man er klar over der findes et problem. Før bruddet og sorgen.
2. Brud-fasen. Opdagelse af problemet. Her man bliver forladt eller går fra hinanden. Her kan der forekomme chok, forvirring, smerte og vrede.
3. Offer/Forandrings-fasen. Her er man offer, har ondt af sig selv. Det er den andens skyld. Det kan være svært at tage ansvar, hvor der skal tages ansvar, i denne her fase. Her kan man søge efter en ny partner og mene man skal have en helt anden type kæreste. Desværre går det ikke altid sådan, og mange sidder senere med de samme følelser, samme type partner, bare senere i livet. Nogle kan også lave om i hjemmet, andre skifter frisure eller laver ting, de normalt aldrig ville gøre.
4. Fornægtelses-fasen. Her tror man, at man er videre. Når man taler om sin ekskæreste, vil der alligevel en vrede til stede, også selvom man vover at påstå, at man er fuldstændig ligeglad. Her skal man have selverkendelse til at indrømme, at man stadigvæk er såret.
5. Kriger-fasen. I denne fase er man igen bevidst om, at man ikke er ovre bruddet, men nu begynder man at handle på fornuft. Mange arbejder med sig selv i denne her fase. Her begynder man at kunne se positive ting i noget, men der er stadigvæk sorg, måske vrede m.m.
6. Frigørelsen-fasen. Når man endelig er i denne her fase, kan man begynde at se tilbage på livet med sin tidligere partner og se de smukke ting, man havde sammen. Grine over det og finde en højere mening med det hele. Her er man sig selv igen, men endnu stærkere end før og ser hovedsageligt fremad. Man er kommet videre med sit liv og kan være taknemmelig for det, man havde med sin ekskæreste, men også lykkelig over man er videre.
Se en oversigt over alle behandlinger her