Mine klienter siger

Her kan du læse om 14 klienters udsagn om deres Positiv Hypnose klients resultaterbehandlingsforløb og resultat.

 

 

 

14.
Depression, lavt selvværd. 2 behandlinger. Lisa 24år.

Jeg fik en moderat depression, som jeg tidligere har været ramt af. Dengang prøvede jeg alt muligt behandling, men det eneste der hjalp, var medicin. Selvom jeg fik det bedre, havde jeg stadig ofte knude i maven og var ked af det i perioder. Psykolog har jeg prøvet flere gange, og ville ikke til en psykolog igen, da de ofte vil finde frem til dårlige forældre, dårlig barndom, skilsmisse mm. selvom jeg har ikke oplevet noget traumatiserende på den måde. Jeg vidste at det var noget med mit syn på mig selv, mit selvværd og selvtillid, og hvordan kunne jeg ændre det?

Jeg kontaktede faktisk Kathrine Nette, fordi min veninde havde set et tv program om hypnose. Hun tvang mig afsted, fordi jeg på daværende tidspunkt havde grædt i 2 uger nonstop. Hverken jeg eller min veninde troede på hypnose, og tænkte faktisk at det var hokus pokus. Jeg anede ikke hvad jeg gik ind til, men var villig til at prøve alt, for at få det bedre.

Jeg var i chok efter første behandling. Vi arbejdede på mit syn på mig selv, mit selvværd. Det var SÅ surrealistisk og fantastisk på samme tid! Jeg fandt frem til nogle ting, jeg ALDRIG havde tænkt lagde til grund for, de ting jeg tumlede med! Jeg vidste som sagt, at det ikke var store traumatiserende oplevelser, der var grund til det, snarere følelser! Men det giver så god mening nu! Selv min veninde kunne mærke en forandring! Jeg kunne smile og grine igen! Jeg gik 2 uger inden anden behandling, også her var jeg skeptisk! Hvis første gang var så fantastisk, så kunne anden gang kun være dårligere. Men nej! Den var ligeså god!

Det er svært at forklare, hvad der er sket efterfølgende, men kan allerede mærke at mit selvværd er blevet meget bedre! Og jeg er blevet gladere og har fået mod på livet! Det har fjernet en dårlig opfattelse af mig selv, og givet en helt anden følelse. Jeg har taget nogle beslutninger som er gode for mig, uden at tænke på hvad andre tænker om mig.

Hvis man går og tumler med noget, som er uforklarligt, og man ikke ved lige præcis hvad det er, men har en følelse af, at der er noget! Så synes jeg helt sikkert, i/du skal smutte en tur forbi Nette! Jeg har anbefalet det til samtlige veninder, trods de ikke har nogle diagnose eller noget!

Det var både behandling og en kæmpe oplevelse på en gang!

April 2018
________________________________________________________________________

13.
Skilsmisse, dårligsamvittighed, vrede. 1 behandling. Jeanette 43 år.

Jeg besøgte dig på grund af at jeg efter min skilsmisse, virkelig var langt nede.
Jeg var fuldstændig tabbet for energi, havde ingen selvværd og havde virkelig fået temperament.
Min psyke var virkelig langt nede og jeg kunne se at jeg ,havde brug for hjælp.
Efter en behagelig samtale / behandling hos dig, må jeg tilstå at mit liv er blevet meget lysere.

Min energi og livsmod er kommet tilbage og jeg har fået meget mere overskud til at være der for min familie, samt udføre mit arbejde.
Mine børn har fået en ny mor.
Tusind tak Kathrine Nette.

Juni Aalborg 2016
_________________________________________________________________________

12.
Angst, vrede og usikkerhed. 1 behandling. Matthias. 16 år. (Jeanette´s søn)
For en lille uge siden var jeg så hos dig igen, men denne gang var det min store søn, som havde brug for din hjælp.

Endnu engang, en fantastisk oplevelse.
Han er blevet en glad og energi fyldt dreng, som nu kan overskue både skole og fritids job. Han har virkelig fået et helt andet syn på tingene og er klar til at møde verden. Han kom en dag og sagde til mig: “mor… Sommetider tænker jeg på, hvad jeg nu skal lave ,når jeg nu ikke har alle de tanker i mit hoved mere”
Endnu engang tak.

Juli  Aalborg 2016
__________________________________________________________________________

11.
Social utilpas, studietræt og manglede koncentration. 1 behandling.  Nikoline 26 år.

Jeg var til behandling hos dig i midt september, hvor vi bl.a. snakke omkring det at være utilpas i andres menneskers nærvær, samt det at jeg var kørt træt i mit studie, så meget at jeg ikke kunne sætte mig ned og koncentrer mig om bare at åbne bogen.

I dag gik det op for mig, at specielt mht. til mit studie at jeg har genfundet min begejstring for det igen. Jeg er lige begyndt at skrive projekt, og jeg har bare ild i øjnene når jeg sidder med det, og timerne flyver af sted. Det og sæt sig ned og koncentrer sig om at få læst en hundrede sider er ikke længere et problem, det kan godt være jeg ikke lige får dem læst ud i et stræk, men så sider jeg en 1½times tid og holder lidt fri, og så tager jeg mig sørme i at fortsætte igen senere på aften.

Med hensyn til andre mennesker er der også sket en del, men det var faktisk først lige nu, hvor jeg er kommet hjem fra skole og lige har sat mig med bøgerne og mit kaffe, at det går op for mig. Jeg var ude at spise med min veninde i går og så gik vi ud og fik et par øl, hvor vi mødte et par fyre og normalt er det hende der står for samtalerne, imens jeg finder en mørk afkrog og lader som om jeg er dybt optaget af et eller andet på min telefon, så jeg slipper for at snakke med nogen. Men i går har jeg spillet pool med en fyr og både haft en samtale, og haft øjenkontakt. Jeg kunne godt mærke at her er jeg lidt på dybt vand, men følesen af ubehag var slet ikke så slem. Min skulder sad ikke helt oppe omkring ørerne og jeg kunne kontrollere min stemme. Jeg følte mig ikke nær så utryg som jeg plejer, og andre gange hvis jeg lidt har været tvunget til at tale med en fremmed har jeg været på nippet til at bryde sammen bagefter. Igår følte jeg mig i kontrol og det var en af de bedste bytur i længere tid.

November 2015, Aalborg.

__________________________________________________________________________

10.
Trikotillomani / Trang til at hive hår ud. 4 behandlinger. Marianne 22år.

Jeg kontaktede Nette i december 2014, da jeg følte at jeg sad fast og ikke kunne hjælpe mig selv.
Som 18 årig fik jeg diagnosen Trikotillomani. Trangen til at hive hår ud kom i situationer hvor jeg ikke følte mig god nok, stresset, frustreret, ked af det. At hive hår ud gav mig en følelse af forløsning, lykke og tryghed. Lige indtil jeg kiggede mig i spejlet og blev konfronteret med, at jeg manglede enten det halve eller hele øjenbrun/øjenvipper hvorefter jeg blev overvældet af skyldfølelse.
Inden jeg kontaktede Nette rev jeg hår ud hver eneste dag. Jeg gik ingen steder uden min øjenbrynsblyant, jeg turde ikke gå i svømmehallen, kunne ikke gå fordi et spejl uden at tjekke at mine øjenbryn var tegnet op og jeg kunne ikke engang være alene hjemme eller sammen med min kæreste uden at have mine øjenbryn tegnet op. Alt i alt fyldte det rigtig meget i min dagligdag.

I mit behandlingsforløb hos Nette har vi arbejdet med ”følelsen af at være god nok”, mit selvværd samt at være tryg i nye situationer. Vi fandt nogle positive ord til at erstatte de negative tanker og allerede efter første behandling mærkede jeg en mindsket trang til at rive hår ud. Efter anden behandling mærkede jeg en større selvkontrol og evnen til at kunne afvise trangen. Jeg føler nu, at jeg har større frihed i min hverdag og at jeg hviler mere i mig selv.

Kathrine Nette hjalp mig gennem hypnosen til at forstå, at vi alle er forskellige og at jeg er præcis som jeg skal være.

April 2015, Aalborg.

__________________________________________________________________________

9.
Kattefobi / Ailurofobi. 2 behandling. Maria 28 år.

Jeg har haft en frygt for katte, siden jeg var omkring 12 år. Hverken mine forældre eller jeg har vidst hvorfor jeg har haft denne frygt, da jeg ingen dårlig oplevelse kan huske. Denne fobi blev bare værre og værre med årene, og de sidste par år har min mand og jeg næsten ikke kunnet tage på ferie i udlandet, fordi jeg gik fuldstændigt i panik, hvis jeg så en kat.
Fra jeg var 14 år, besøgte jeg kun veninder med katte, hvis det var en af mine allerbedste veninder, som jeg vidste havde respekt for min fobi, så kattene blev lukket ud, når jeg skulle spise hos dem. Jeg husker, at kattene sommetider skrabede på døren for at komme ind, og jeg var simpelt hen så bange.
Da jeg blev student, og vi skulle køre studenterkørsel måtte jeg blev siddende i bussen når vi var hos dem der havde kat. Jeg ville virkelig gerne bare kunne tage mig sammen og gå med ind, men det var mig helt umuligt. I de sidste par år har jeg i stedet for at bede folk om at lukke deres katte ud, meldt afbud fra familiesammenkomster, hvis der var katte i huset. Det har været pinligt og et nederlag, men jeg kunne bare ikke gøre det.

Jeg fik anbefalet Nette, og jeg tog derhen med masser af håb men også en del skepsis. Efter 2 behandlinger og jeg slap min fobi. Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet på, at noget eller nogen ville kunne få min fobi væk. En så stor angst, panik og frygt troede jeg simpelt hen ikke på, kunne fjernes. Nette fik altså fjernet min fobi. Tænk at jeg nu kan besøge folk uden angst og min mand og jeg kan tage på ferie. Jeg er naturligvis ikke blevet katteelsker, men den tanke som Nette og jeg aftalte, før hypnosen, skulle ind i mit hoved var ”Det er jo bare en kat”. Og det er netop sådan jeg har det i dag. Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor meget det betyder for mig, min mand, venner og familie. Jeg er så evigt taknemmelig. Jeg troede ikke på hypnose, og jeg troede slet ikke på, at nogen ville kunne fjerne min sindssyge angst. Så det kan altså sagtens virke, selvom man ikke tror på det. Jeg var naturligvis også stærkt indstillet på at gøre ALT for at få det til at lykkes, og nu har jeg holdt to katte for første gang i 16 år.

Tak Kathrine Nette. Du kan sgu godt nok noget helt særligt! Du har virkelig gjort det umulige muligt, og jeg er dig evigt taknemmelig. Jeg vil KLART anbefale hypnose af Nette til alle.  Når det virkede på mig, så må det virke på alle.

Marts 2015, Aalborg.
__________________________________________________________________________

8.
Angst, ubehag / køreprøve.  1 behandling. Anders 29 år.

Anders havde dumpet sin køreprøve op til 5-6 gange og var helt stoppet med at tælle, og håbet var langt væk. Nu var det ikke kun frygten for, om han kunne bestå, men en økonomisk faktor og ikke mindst bekymring fra familien som følte stærkt med ham.
Han kom hos mig en fredag og fik en almindelig behandling på 1 ½ time. Mandag skulle han til køreprøve igen.

Mandag eftermiddag fik jeg en sms, som jeg har fået lov til at citere:
Hej Kathrine Nette. Jeg har været oppe til køreprøve i dag og jeg bestod uden at være nervøs. Tusind tak for hjælpen. Det var en rigtig positiv oplevelse at komme hos dig. Jeg er rigtig glad for kørekortet og behandlingen. Føler helt klart at jeg er kommet stærkere ud af det og fået en bedre forståelse for problemet.

Januar 2015, Aalborg.

_________________________________________________________________________

7.
Kronisk hjernebetændelse, skilsmisse, sukkertrang / vægttab. 
1 behandling.
Bjarne 56 år.

Bjarne ønskede ikke selv at skrive et referat men tillod, at jeg refererede til hans situation og behandling.
For nogle år tilbage fik Bjarne en kronisk hjernebetændelse midt i hans skilsmisse med daværende kone. De var vokset fra hinanden, så skilsmissen var rolig og gensidig.
Nu nogle år efter har han mødt en ny kvinde og er dybt forelsket i hende, men hans kroniske hjernebetændelse gør, at når han vågner hver morgen, husker han livet som det var med hans ekskone. Hver dag skal han igennem en proces med sig selv og blive afklaret med hans nye kæreste. Dagen udviklede sig og alt blev godt igen, men det var en gentagelse hver dag og det tyngede ham. Endvidere havde han stor trang til sukker og ønskede at reducere sig i vægt.

Vi tog en god snak inden hypnosen, og Bjarne er en meget glad og livsnydende mand, men han ville så gerne sættes fri fra sin ekskone, da de ikke skulle leve sammen mere.
Vi fandt en masse positive ord og arbejdede direkte med underbevidstheden selvom Bjarne bestemt mente, han selv styrrede det hele bevidst og var ikke helt overbevist.
Ca. 2-3 uger efter hans behandling fik jeg en meget kort og præcis mail fra ham hvor jeg nu vil citere: ” Hej Kathrine Nette. Tak for sidst. Det virker, har ikke tænkt på søde sager siden og på min eks, fantastisk. Synes du skal vide det, og du må gerne referere til det”.

Oktober 2014, Aalborg.

___________________________________________________________________________

6.
Præstations-angst / køreprøve. 1 behandling. Nanna 18 år.

Jeg var sygt nervøs til min første køreprøve og da jeg dumpede blev det endnu værre til nr.2 køreprøve. Da jeg var dumpet 3 gange, var jeg sikker på at jeg ikke kunne bestå og aldrig ville få mit kørekort. Derfor anbefalede min kørelærer hypnose.
1 behandling hos Nette og jeg bestod min køreprøve. Jeg er så glad. Tak Kathrine Nette.

September 2014, Aalborg.

__________________________________________________________________________

5.
Angst, Agorafobi (angst for åbne pladser/mange mennesker) og lavt selvværd.
6 behandlinger. Janick 23 år.
Jeg havde allerede i min gymnasietid en depression, og har altid døjet meget med lavt selvværd. Omkring oktober/november 2013, begyndte jeg så at arbejde med min OCD hos en psykiater, hvilket medførte at den angst jeg faktisk ikke vidste jeg havde, boblede op til overflader og ganske enkelt overtog hele mit liv. Jeg stoppede med at tage i skole, jeg så ikke mine venner, og jeg holdt mig i det hele taget indendøre, i min lejlighed, alene. Jeg var blevet angst for alt og alle. Jeg kunne ikke engang tage ned og handle ind. Dette stod på i godt og vel 3 måneder uden noget tegn på forbedring.
Men efter de 3 måneder “tvang” min mor mig med ud til Nette, som hun havde fundet på internettet. Og så begyndte mit behandlingsforløb. Allerede efter 2-3 behandlinger kunne jeg så småt begynde at tage ned og handle ind, og tage ud og se mine venner igen! Det var en fantastisk fornemmelse ikke længere at være bundet så stramt af sin egen ulogiske angst.
I løbet af mit behandlingsforløb med Kathrine Nette har vi arbejdet med angst, lavt selvværd, og mange andre “småting”.
Resultatet af mit behandlingsforløb hos Kathrine Nette har været ufatteligt! Jeg lider ikke længere under min angst, den er der stadig, dog meget mindsket, men jeg har nu fået kontrol over den, i stedet for omvendt.
Mit selvværd er blevet drastisk forbedret! Førhen var det ekstremt svært for mig at tage min trøje af, selv på stranden eller lignende steder, fordi jeg var så svært utilfreds med min egen krop. Men nu! Nu vil jeg næsten tro jeg kunne valse nøgen gennem Aalborgs gader uden problemer! ( Dog har jeg ikke planer om dette 😛 )
 Alt i alt, har beslutningen om at stole på Nette, og lade hende hjælpe mig, været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Jeg er dybt taknemmelig. Og jeg kan stærkt anbefale at hvis du har et problem som virker for stort til at du selv kan håndtere det, så stol på Nette, og lad hende hjælpe dig, som hun har hjulpet mig!
Behandlings forløb 8 måneder. Sidste behandling August 2014, Aalborg.
___________________________________________________________________________
4.
Sukkertrang – 2 behandlinger. Mette 41 år.

Jeg har altid været ophængt af sukker og følt mit liv blev styrret af min sukker lyst. Fik store nedture på dagen, hvor jeg var meget træt og kastede mig over sukker, da jeg ikke havde energi til andet. Min vægt har steget de sidste 20 år, som også har gjort mig trist.

Jeg blev anbefalet Nette af en veninde og tog en beslutning om at ændre mine vaner.
Jeg fik kun 2 behandlinger, men allerede efter den første kunne jeg mærke en stærk forandring. Jeg havde fået lyst til grønsager og jeg hygger mig endda når jeg tilbereder dem. Ikke forventet. Bestilte tid nr.2 for at være sikker på at jeg fik det hele med. Overraskende som det end var, så gik det meget nemmer i hypnose 2 gang og jeg fik virkelig taget fat ved roden. Nu husker jeg svagt hvordan jeg havde det før, fordi det hele er så naturligt for mig at leve sundt uden sukker og de energi tab der kom derfra. Min vægt er også begyndt at falde, hvilket gør min oplevelse endnu bedre.
Kort og godt, jeg er en meget glad og tilfreds kunde. Ville dog ønske jeg havde gjort det noget før.

August 2013, Aalborg.

___________________________________________________________________________

3.
Angst for opkast – 8 behandlinger. Nicklas 25 år.

I de seneste 5 år, har jeg været styrret af min angst. En angst for at jeg skal kaste op steder hvor der ikke var mulighed for at komme væk. Det styrrede mig liv hver gang jeg var sammen med mennesker. Det eneste tidspunkt det ikke var der, var når jeg var alene der hjemme.

Min behandlings periode var omkring 3 måneder. Jeg har det som jeg gerne vil have det i øjeblikket, der har i hvert fald ikke været nogen tilbagegang siden min sidste behandling for 3 måneder siden. Så jeg føler egentlig at mit liv er som det skal være lige nu. Det har været rigtig spændende og ikke mindst givtigt at arbejde sammen med Nette!

Sidste behandling december 2012, Aalborg.

___________________________________________________________________________

2.
Konflikt over livstilstand – 1 behandling. Sofie 27 år.

Jeg passede en kat i ca. et halvt år for en veninde. Jeg var ikke så meget hjemme på det tidspunkt og katten kedede sig en del. Han lavede ballade for at få min opmærksomhed ved at krasse i møblerne, vække mig om natten og når jeg havde gæster angreb katten dem. Mine venner begyndte at holde lidt igen med at besøge mig og min tanker om denne kat blev mere og mere negative. Jeg var meget påvirket og træt af den.

Jeg fik nok og kontaktede derfor Nette. Efter en behandling fik jeg flyttet min tanker og set problematikken fra en helt ny vinkel. Jeg fik øjnene op for kattens synspunkter og kunne forstå dens adfærd. Da vi nåede til slutningen af min behandling blev mine tanker igen positive og jeg kunne nyde resten af tiden sammen med katten.

Juni 2012, Aalborg.

___________________________________________________________________________

1.
Dårligt selvværd – 3 behandlinger. Mona 38 år.

Hypnose var en hel ny verden for mig, da jeg kom hos Nette første gang. Jeg havde meget dårligt selvværd og var derfor meget usikker og nervøs. Tvivlede endda på om hun kunne få mig i hypnose.

Kathrine Nette stillede mig en masse spørgsmål, som jeg først blev meget usikker over fordi jeg var bange for jeg gjorde noget forkert. Hun sikrede mig at de svar jeg havde eller ikke havde, var lige som de skulle være og allerede der kunne jeg slappe lidt af.
Nervøsiteten kom tilbage da jeg skulle sætte mig over i lænestolen, og der gik også lidt tid inden jeg kunne sænke skuldrene. Jeg mente ikke jer var i hypnose, fordi jeg kunne høre alt hvad hun sagde klart og tydeligt. (viste sig at være meget normalt når man er i hypnose)
Først næste dag da jeg vågnede og kunne mærke at jeg var ikke så tung i kroppen over endnu en dag startede, at jeg blev klar over jeg nok havde været i hypnose og det hjalp på mig.

Efter 3 behandlinger hos Kathrine Nette, gik jeg derfra med høj pande og jeg ved nu at jeg er værdi til et godt liv.

April 2012, Aalborg.