Om Kathrine Nette

Mit navn er Kathrine Nette Pedersen, jeg er 37 år og har arbejde med hypnose siden jeg var 27 år. Jeg bor i Aalborg og min klinik ligger også i Aalborg. Jeg åbnede min hypnose klinik februar 2012, da jeg var færdig med min Master uddannelse.

Efterfølgende har jeg ved siden af mit job færdiggjort den 4 årig Hypnose Psykoterapeut uddannelse på hypnoseskolen. En skole der er godkendt af “Foreningen af Danske Psykoterapeuter”.

.

Certificeret og Eksamineret Hypnose Psykoterapeut Katrhine Nette Pedersen

Alt mit uddannelse har jeg taget ved Hypnoseskolen i Aarhus/København.
Se herunder hvad den indeholder:

Uddannelser:

Certificeret og Eksamineret TOTUM Kropsterapeut – Juli 2020
Certificeret og Eksamineret Hypnose Psykoterapeut – August 2016
Certificeret Master hypnoseterapeut – Februar 2012
Certificeret Master NLP terapeut – Februar 2012
Certificeret Hypnotisør og hypnose terapeut – Januar 2011
Certificeret NLP Practitioner – Januar 2011

Hypnose Aalborg Certificeret Hypnoseterapeut

Korte videregående uddannelser:

Bach Blomstermedicin trin 2 – November 2019
Certificeret Englehealer med forståelse i engle, karma og lysaktivering, traume healing og afdødekontakt. (overbyging på englehealer udd.) – September 2019
Healing med Ærkeengle – Februar 2019
Bach Blomstremedicin trin 1 – Maj 2018
Parterapi – Marts 2017

Krop-Sind Hypnose – November 2016

Moduler forbundet til Psykoterapeut uddannelsen:

Angst og Traumer med mindfulness – December 2015
Hypnose og Spiritualitet 2 (L M L) – November 2013
Transpersonlig Terapi (skyggesider, arketyper, chakrasystem) – September 2013
Hypnose og Spiritualitet 1 (regression T L) – Maj 2013
Hypnose med Børn (9-18 år) – Februar 2013
Analystisk Hypnoterapi – September 2012
Hypnose og Ego state – September 2012
Selvhypnose Instruktør – Februar 2012
Essensforvandlingen – August 2011

Personlige erfaringer:

Allerede som ung teenager fik jeg interesse for mennesket udvikling, hvor det blev min hobby at studere mennesket sind og krop. Det har givet mig en stor forståelse for livet og mennesket i sig selv. Af disse årsager har jeg udforsket mange behandlings former, og lært meget om hvordan tingene hænger sammen både fysisk og psykisk. I ca. 20 år har jeg beskæftiget mig med personlig udvikling.

Da jeg selv prøvede hypnose for første gang, blev jeg overrasket over hvor simpelt det kunne gøres, og samtidig hvor utroligt effektivt det var. Jeg syntes det var en fantastisk måde at arbejde med sig selv og andre på. Tanken om at det ikke altid behøver at være så besværligt og de lange behandlings forløb ikke er nødvendige for at ændre et dårligt mønster, tiltalte mig meget.

Allerede efter denne oplevelse med hypnose kombineret med NLP, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg havde fundet mit kald. Derfor valgte jeg at udruste mig med hypnose og NLP uddannelsen, da de to for mig hænger sammen og ikke kan skilles ad. Begge uddannelser har givet mig en bedre og dybere psykologisk forståelse for vores sind.

Personligt mener jeg, at jeg har de bedste forudsætninger, til at kunne hjælpe mennesker til at blive en endnu bedre udgave af sig selv. “Hypnose er en hjælp til selvhjælp, jeg er bare guiden til dig for at nå dit ønske mål”

Jeg som person og terapeut, har denne filosofi, at der altid er en positiv hensigt bag enhver handling. For mig er det vigtigt at finde den positive hensigt, så vi som menneske kan forstå os selv og finde kærligheden til os selv.

Fra min egen etik og morale, samt lovmæssig regler fra skat og uddannelse instituttet Hypnoseskolen, har jeg tavshedspligt og kan straffes ved at mangle på følge.

Jeg behandler ikke mennesker der lider af:
# Asperger syndrom
# Borderline
# Psykoser
# Personlighedsforstyrrelser
# Skizofreni
# Epilepsi
# Er påvirket af euforisende stoffer.

Link:
www.hypnoseskolen.dk